APP下载 微博 微信

Hao4K影音

[分享讨论] 芝杜x20 4k高清播放机播放60帧会卡顿

发表于 2020年04月25日 17:58 37088 8 来源:芝杜播放机> 分享讨论 回帖奖励 |正序浏览 |

josephlok 帖主

芝杜4K x20高清播放机睇. 4k 83GB 原盘双子杀手,因为它的刷新率是60帧的,所以可能会造成声音一卡一卡的 ,之後聽師兄講,重新下載別一套, 4k REMUX 79 GB 再睇下係咪有分別 仲衰 聲音唔對嘴, 同啲聲窒下窒下{:4_161:}tv樂聲 4k 65 fx 800h 天龍7200wa 芝杜4K x20高清播放机睇.有冇其他師兄有這個情況

全部回复8

josephlok 9

我都知安卓係麻煩啲, 我部機已回復出廠設定 已更新最新版本都係唔得,部機淨係愛嚟睇4k檔案,其他乜都冇搞,其實我對部機都幾滿意 只係幾套戲睇唔到有啲遺憾

虫马虫义sjz 8

安卓系统就是这样,Linux系统就没问题,比如100块的N1,放这个如丝滑般流畅

josephlok 7

我朋友用 ,芝杜UHD 2000 都係呢個情況一模一樣聲音唔對嘴,講嘢會快咗{:4_171:}

kinkids 6

x9s看一段时间就会卡。atv 4k就很顺滑

yrh100 5

开博尔Q30表示丝滑般流畅的飘过

七彩黄山 4

我用x9s播放。下水道打斗那一段是有点卡。其他都还可以,其他都还流畅。x20如果是还卡的话,那就不应该了。毕竟档次价位不同哦。

heartzc 3

只要是机器都会有缺点,还是看配置与品质,希望用过的人给些建议,让后来者少走一些弯路。

nb267213667 2

我以为只有我的盒子会一卡一卡的,原来播放机也不行